Весна - це пора року, коли все раді скинути з себе об'ємні пуховики і нарешті надіти щось легко і вільне на світшоти або футболку. Існує кілька видів верхнього одягу на весняний сезон, які ви також зможете знайти для себе в інтернет-магазині KLOST.

Купити штормовку - цей варіант верхнього одягу підійде для тих, хто вважає за краще проводити тривалий час на природі, захоплюється риболовлею, полюванням або іншими активностями на свіжому повітрі. Штормова куртка надійно вбереже вас від опадів і захистить від пронизливого вітру. 
Купити куртку - для щоденного використання в місті ідеальний варіант. Куртка забезпечить комфорт під час шкарпетки і не буде сковувати рухів. Залежно від ваших уподобань, куртка може бути як з капюшоном, так і без, але найкраще - це куртка зі знімним капюшоном, такий елемент робить її зручніше і практичніше. Так само, від вашого смаку залежить і головний критерій - колір. Якщо ви віддаєте перевагу універсальність, то краще за все звернути увагу на чорний, бежевий, темно-синій або хакі відтінок. Для тих, хто любить виділятися і звертати на себе увагу в цьому сезоні варто придивитися до курток в помаранчевому, яскраво-зеленому або червоному кольорі. 
Купити вітровку - ультралегкая і невагома верхній одяг добре підійде для занять спортом на відкритому повітрі, бігу і піших прогулянок в період потепління. Завдяки властивостям матеріалу, вітровка не пропускає вітер, має капюшон, тому навіть в негоду ви зможете комфортно перебувати на вулиці і займатися улюбленою справою.  
Купити бомбер - один з найбільш стильних видів верхнього одягу в наш час . З'явилися такі льотні куртки ще в 50-х роках в США і були випущені по соціальному замовленню військово-повітряних сил. Їх відмінна риса - гумки на рукавах і поясі. Бомбери круто вписуються в casual і спортивний look, поєднуються з джинсами або штанами, кросівками або черевиками.
Купити анорак - в цьому сезоні такий вид верхнього одягу дуже популярний. Від перерахованих вище курток його відрізняє відсутність блискавки або інших застібок уздовж всього вироби. Блискавка у Анорак зазвичай до середини, а внизу розташований великий наскрізний кишеню, також є капюшон. Крім міського стилю, анораки дуже комфортні для активного відпочинку. 
Приємних покупок! 
KLOST - your freedom.